ادویه تایلندی دنی
این ادویه برای طعم دار کردن و بالا بردن انسجام انواع ماهی، صدف، سبزیجات، سوپ و سالاد کاربرد دارد.
پیشنهاد سرآشپز
پلو تایلندی
مواد لازم
گشنیز 100 گرم
سبزیجات خرد شده
ادویه تایلندی دنی 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی 2 عدد
سس گوجه فرنگی هلیوس 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ نیمرو شده 2 عدد
برنج قهوه ای پخته شده
سیر 3 حبه
بادام هندی 200 گرم
سس سویا چووی 2 قاشق سوپخوری
موسیر
روش تهیه
سیر، موسیر، پیازچه و کشمش را در یک تابه بزرگ تفت میدهیم سپس سبزیجات خرد شده و ادویه تایلندی را اضافه میکنیم. برنج، تخم مرغ نیمرو شده، سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، روغن زیتون، سس سویا، گشنیز و بادام هندی را اضافه کرده تا کاملا مخلوط شوند.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.